сряда, 2 март 2016 г.

Wishio започва работа с "Подари ми приказка"

"Подари ми приказка" започва да работи с Wishio - приятели, които също се грижат за уникалните подаръци за любими хора, за хората, които го заслужават, и за всички, които стоплят сърцето ни и осмислят дните ни.
С тях ще извършваме три услуги.

Услуга номер 1:

Приказка за теб!

Wishio ще предлагат вълшебни приказки за всеки приказен човек, когото обичате, като ще побират вълшебствата специално измислени по истинския живот на човека. Задкулисният писател ще съм аз, а те ще вършат всичко останало. Ще подреждат вълшебната история в чудни книжки със специално създадени илюстрации за вашия любим, близък, приятел.
Ето и новата услуга в целия й блясък:

https://wishio.bg/prezhivyavania/prikazka-za-teb/

Услуга номер 2:

Скрапбук, създаден специално за теб!

Скрапбукът е красив албум, който ще съхранява спомените от избрани емоционални моменти в живота ни. В него всичко ще е уникално създадено за любимия човек: корицата, вътрешните страници с любими цветове, имена и надписи, свързани с любими теми, приказка или стихотворение по избор.
Повече информация има ето тук:
https://wishio.bg/prezhivyavania/skrapbuk-sazdaden-spetsialno-za-teb/


Подари стих!

Обичта към любимия човек понякога не може да се изрази по-добре, отколкото в стихотворение. Ако някога в миналото сте писали стихотворения, но не се доверявате на таланта си, за да изразите безмерната любов към някого, "Подари ми приказка" и Wishio идват на помощ.
Повече за стихотворенията за обичания човек ето тук:
https://wishio.bg/prezhivyavania/podari-stih/

Попътен вятър на услугата и очаквайте вълшебството в изненадите ни!

www.podarimiprikazka.com
Диана Петрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар