четвъртък, 17 февруари 2011 г.

По-конкретно

ПОДАРИ МИ ПРИКАЗКА предлага решения както за компании, които осъзнават нуждата от художествено мото на интернет страницата си, така и за оригинални подаръци на любими хора, приятели, колеги.
Ако сте компания или организация и желаете да поддържате висок професионален имидж, без да изглеждате недостъпни за определени групи от клиенти, художественото мото на интернет страницата ви може да изпълни и двете задачи.
То представлява визитна картичка за вашите клиенти, защото пресъздава моменти от създаването на компанията ви или предава послание за целите ви в оригинален художествен сюжет.
Изборът на клиента често се влияе от първото впечатление, което ще създадете. Кой текст смятате, че ще се изчете докрай – този, в който подробно разяснявате дейността си или увлекателен художествен разказ за същото?
По зададени от вас критерии създаваме история, в която любимият ви човек е главен герой. Вие му я подарявате в малка книжка, CD, календар, специален плик или mp3 файл.
Ако поръчате приказка на вашето дете, съпруг, майка, приятел, колега, историята може да е биографична или по събитие от неговия живот, а стилът – какъвто пожелаете.  Ефектът - да разсмеете любимия човек, да го разплачете от радост или и двете едновременно.
Твърде вероятно е това да е първият и единствен разказ, написани специално за него, и най-милият подарък, който ще получи за празника си. Помислете дали вие да сте човекът, който ще му го поднесе.

Няма коментари:

Публикуване на коментар